De eerste reeks zwemlessen


Bij het Zwem-ABC wordt in het begin veel aandacht besteed aan het watervrij maken van kinderen. Dit is een hele belangrijke periode. Hierin wordt de basis gelegd voor het leren zwemmen. Kinderen leren drijven op de borst en rug, te water gaan en er uit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en zoeken. Deze zaken zorgen ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen.

Groepslessen:


De groepslessen zijn onderverdeeld in 2 categoriën. Te weten: groepslessen voor de beginfase en de fase voor gevorderden (diploma A,B en C). Het gemiddelde aantal deelnemers van deze lessen is 12 kinderen. Er wordt per onderdeel geoefend met elkaar, maar toch individueel gekeken naar de vorderingen van het kind. 

Privélessen

De privélessenzijn onderverdeeld in 2 categorieën. Te weten: lessen voor de beginfase en lessen voor gevorderden. Het maximum aantal deelnemers van deze lessen is 4. Let wel: bij het doorstromen naar het diepe, wordt het aantal van de groep verdubbeld naar een maximum van 8 deelnemers.

Rooster privélessen Beginfase en Gevorderden:
Kijk in de Rooster

Versnelde Cursus

Deze cursus is speciaal voor de beginners. Er wordt 4 maal per week gezwommen. En wel op de maandag van 17.00u-1830u en op de zaterdag van 09.00u-10.30u.Mochten deze dagen en/of tijden u niet schikken, kan er in overleg een ander rooster worden opgesteld. Deze cursus duurt 6 maanden en is met diplomagarantie. Het kind ontvangt na deze periode dus gegarandeerd een diploma A. .
Voor meer informatie over deze cursus en de kosten ervan, kunt u telefonisch contact met ons opnemen

Turbolessen

Turbolessen met diplomagarantie

Onze zwemschool is verzorgd sedert een jaar Turbo-zwemlessen. Het woord “turbo” zegt het al, de vorderingen in de zwemlessen gaan sneller dan normaal.
Dat betekent niet dat we de lessen snel afdraaien, maar dat de lessen sneller op elkaar volgen. Op deze manier blijven de oefeningen goed in het geheugen waardoor er sneller vorderingen worden gemaakt. De bedoeling van deze cursus is dat de deelnemers ongelimiteerd zwemmen tot aan het A-diploma. Het is ook mogelijk een rooster samen te stellen in overleg. Tevens is er ook een turbocursus voor deelnemers van het B en C diploma.
Voor meer informatie over deze cursussen en over de kosten hiervan, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Zwemvaardigheden

Wilt u graag dat uw kind nog zwemvaardiger wordt of een vorm van watersport gaat beoefenen? Vraag ons naar de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld: verschillende zwemvaardigheidsdiploma’s en wedstrijdzwemmen. Wij informeren u graag hierover.