Zwemschool De Oceaan

Gezocht: Ervaren zweminstructrice (parttime)

Wie zijn wij?

Wij zijn een zwemschool in Amsterdam die zwemlessen en andere activiteiten verzorgen voor kinderen en volwassen.

Functie

Als zweminstructrice geef je zwemlessen aan kinderen en volwassenen. Daarnaast geef je aan dames groepslessen, zoals aquajoggen en aquarobic. Ook het toezicht houden aan het bad, tijdens het recreatief zwemmen, hoort tot de functie. De werktijden zijn onregelmatig en in het weekend, maar er wordt wel via een vast rooster gewerkt.

Wat is je profiel?

Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. De cursussen EHBO en reanimatie en een certificaat specialisatie zijn een pre.

Wij bieden wij?

- Een afwisselende baan in een sportieve omgeving
- Salaris conform de CAO Recreatie

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Mohammed
Ben-Zzine.
Voor nadere informatie kun je bellen met: 06 121 194 90